Ikviens, kas reiz sajutis īsta Ceilonas kanēļa smaržu, nekavējoties atpazīs atšķirību no lielveikalu piedāvājuma. Spicebar organisko Ceilonas kanēli raksturo patīkami spēcīgs asums ar elegantām ziedu notīm un zīdaini smalks malums.
Šis kanēlis ir daļa no Spicebar MasterXL, lielo iepakojumu, sērijas. Kārbiņa ir īpaši izvēlētā lieluma un formas, lai to būtu ērti lietot un lai tā aizņemtu pēc iespējas mazāk vietas garšvielu plauktiņā.
Ikviens, kas reiz sajutis īsta Ceilonas kanēļa smaržu, nekavējoties atpazīs atšķirību no lielveikalu piedāvājuma. Spicebar organisko Ceilonas kanēli raksturo patīkami spēcīgs asums ar elegantām ziedu notīm un zīdaini smalks malums.
Saldējuma garnējumam, ceptām auzu pārslām vai banāniem, kraukšķīgai panna cotta garoziņai, pie putras vai kafijā - neskaitāmām grēcīgi sadām vai sāļām idejām! Ar sāļo karameli ribiņu, cepešu vai vistas stilbiņu glazūra arī būs pilnīgi jauns garšas piedzīvojums.
Šī sāļā karamele ir pilnībā dabiska un ir uzreiz lietojama. Saldējuma garnējumam, ceptām auzu pārslām vai banāniem, kraukšķīgai panna cotta garoziņai, pie putras vai kafijā - neskaitāmām grēcīgi sadām vai sāļām idejām! Ar sāļo karameli ribiņu, cepešu vai vistas stilbiņu glazūra arī būs pilnīgi jauns garšas piedzīvojums.
Spicebar organiskā garšviela karstvīnam apbur gan baltvīnu gan sarkanvīnu skaistā, augļainā ziemas pasakā. Apelsīna miziņas dodas kulinārā slidojumā ar rožu ziedlapiņām, īstu Ceilonas kanēli un sarkanajām džungļu krustnagliņām.. ko kūpināti pipari dara karstvīna garšvielā? Jā, tie uzbur ugunskura noti bez asas garšas.
Krustnagliņas ir īpaši laba garšviela cepetim un medījumu gaļai, bet arī bieži tiek izmantotas karijos, sarkano kāpostgalvu salātos, tortēm, smalkmaizītēm un desertiem, it īpaši Ziemassvētku laikā.
Oriģinālās austrumu garšvielu notis smaržo burvīgi aromātiski un aizvilina Tūkstots un vienas nakts pasaku valstībā. Un, kad džins piedāvā piepildīt trīs vēlēšanās, pirmā ir ļoti skaidra: Vēl vienu kafiju, lūdzu! :)
Sātīgi ēdieni un majorāns vienkārši sader kopā - pateicoties savai daudzpusīgai un aromātiskajai garšai, majorāns lieliski sader ar ceptiem kartupeļiem, gulašiem, ragū un cepešiem.
Burvīgais Spicebar garšvielu maisījums picām un makaroniem uzlabos ikvienu picu vai pastas ēdienu. Maltās olīvas maisījumam piešķir īpašu garšas buķeti.
Pateicoties ziemas trifeļu stiprumam, lieliski garšos, ja uzsildīsiet šo sāli kvalitatīvos taukos, piemēram, ar itāļu šķiņķi, sātīgos makaronos vai uz kārtīga vistas gabala.
Jaunākās paaudzes vaniļas cukurs 2.0! Kad būsiet to izmēģinājis, vairs nevēlēsieties "parasto" vaniļas cukuru. Noslēpums slēpjas augstākās kvalitātes organiskajā vaniļā, cukura maisījumā un mazajā, bet smalkajā tonkas pupiņu šķipsnā. Kopā tas rada brīnišķīgu, noapaļotu garšas pieredzi, kādai nevajadzētu pietrūkt (gandrīz) katram desertam.
Tīrs dārzeņu buljons bez tādām balastvielām kā ciete, bez garšas pastiprinātājiem, tikai labākās bioloģiskās sastāvdaļas. Un cukura vietā - bezkaloriju organiskais eritritols.

Fleur de Sel sāls ir bagātīgs magnija un mikroelementu avots. Tā kā to iegūst jūrā, Fleur de Sel īpaši labi sader ar zivs ēdieniem. Taču veido harmonisku garšu arī ar gaļas un dārzeņu ēdieniem. Ar Fleur de Sel var uzlabot arī salātus.

Spicebar maigais saldās paprikas pulveris ļoti labi izmantojams gaļas ēdienu un tradiconālā gulaša gatavošanā. Labi sader ar olu ēdieniem, sēnēm un dārzeņu ēdieniem.
Apbur gan baltvīnu gan sarkanvīnu skaistā, augļainā ziemas pasakā. Apelsīna miziņas dodas kulinārā slidojumā ar rožu ziedlapiņām, īstu Ceilonas kanēli un sarkanajām džungļu krustnagliņām. Ko kūpināti pipari dara karstvīna garšvielā? Jā, tie uzbur ugunskura noti bez asas garšas.
95,00EUR/kg
Lielisks ar dārzeņiem un balto gaļu. Neatkārtojams - ar garnelēm.

Spicebar organiskās kurkumas kvalitāte pārliecina ar bagātīgu ēterisko aromātu, tāpēc tā ir ļoti pieprasīta. Ar savu brīnišķīgi dzelteno krāsu Spicebar kurkuma apbur ne tikai tipiskus Indijas ēdienus, bet arī rīsus, kartupeļu un makaronu ēdienus, kā arī zupas un dārzeņus - jums tas ir jāizmēģina!

Organiskais kokosriekstu karijs īpašiem Karību jūras mirkļiem uz mēles. Ideāli kopā ar vistu vai dārzeņiem - lietojiet to panēšanai vai pagatavojiet vasarīgi vieglu kariju.

Ideāli piemērots zivīm, baltai gaļai vai karijam. Pietiek ar pavisam nelielu šo piparu daudzumu, lai sāls kļūtu par citrusu sāli.

Spicebar organiskās kurkumas kvalitāte pārliecina ar bagātīgu ēterisko aromātu, tāpēc tā ir ļoti pieprasīta. Ar savu brīnišķīgi dzelteno krāsu Spicebar kurkuma apbur ne tikai tipiskus Indijas ēdienus, bet arī rīsus, kartupeļu un makaronu ēdienus, kā arī zupas un dārzeņus - jums tas ir jāizmēģina!


Tailandē audzēti un ievākti Birdseye čili pipariņi lieliski piemēroti zupu un karija asināšanai. Mazos pipariņus, gatavojot, var pievienot veselus un tos pēc tam ir arī viegli izņemt. Tikpat veiksmīgi tos var smalcināt ar asu nazi vai čili dzirnaviņās.
Izmanto tradicionālās Rietumeiropas virtuvēs, dārzeņiem, salātiem, pie vistas, kartupeļiem, jēra gaļas, pastas, kā arī pie medījumiem. To arī var pievienot mazāk tradicionālam karija maisījumiem vai grila marinādēm.
Kambodžas barības vielām bagātā māla augsne ir būtisks priekšnosacījums vienu no pasaulē labāko piparu iegūšanai. Sarkano piparu aromāts ir nesalīdzināms ar parasto melno piparu aromātu.

- īstie sarkanie pipari - tie ir pilnībā nogatavojušies pipari ar piparīgu un augļainu garšu. Vērībai - tos nevajag jaukt ar rozā pipariem;
- Kampotas melnie pipari - rokām atlasīti un ļoti aromātiski;
- Kampotas baltie pipari - ar vieglu citrusu un pikantu aromātu.
Kampotas baltie pipari nāk no Spicebar partneru fermas Kambodžā, Kampotas štatā. Tos iegūst novācot perfekti gatavas piparu ogas un ilgstoši tās mērcējot, līdz sarkanās miziņas ir nonākušas nost.

Izmanto ar grilētu sarkano gaļu, pīli, vēžveidīgajiem un treknām zivīm. Pipari labi sader ar sarkanajām dārza ogām, meža ogām un šokolādes desertiem, kuros ir augsts tumšās šokolādes vai kakao saturs. Izmanto ar ceptiem āboliem un bumbieriem, ābolu un brūkleņu ievārījumos.
Ceilonas kanēļa koka (Cinnamomum verum) oriģinālā izcelsmes vieta ir Šrilanka, kas agrāk bija zināma kā Ceilona, taču tieši šis kanēlis tiek audzēts un ar rokām ievākts
Šie pipari ir ideāla sastāvdaļa zivīm un jūras veltēm, mērcēm, salātiem. Iesakām tos pievienot tikai pēc ēdiena gatavošanas, lai maltītē būtu vieglāk izjust zaļo piparu izsmalcināto garšu.

Kardamons ir populāra sastāvdaļa karija un citos garšvielu maisījumos. Pašu pāksti arī var izmantot gatavošanā, piemēram, to var pievienot ūdenim gatavojot rīsus, dodot tiem patīkamu maigu kardamona aromātu.

Pievienojiet šķipsniņu maltu riekstu kartupeļu ēdieniem, piemēram, kartupeļu putrai, ceptiem kartupeļiem un kartupeļu pankūkām. Izsmalcināti pikantā garša arī ir patīkama piedeva dārzeņu ēdieniem - zupām un sautējumiem. Muskatrieksti ir interesanti pie Ziemassvētku un citiem saldajiem ēdieniem, cepumiem un piparkūkām - šķipsniņa šo riekstu saldajiem ēdieniem piedod patīkamu rūgtumu..
Saknes citrusaugļu garša patīkami papildina ingvera asumu, padarot to ideālu dažādiem ēdieniem, piemēram, salātiem un zupām. Citronu ingvers arī ir laba garšviela izsmalcinātam karija garšvielu maisījumam.


Izmanto grila gaļas marinēšanai, kā arī to var pievienot lielākiem gaļas gabaliem, piemēram, cūkgaļas un liellopu cepešiem. Marinādi var izmanot arī omletēm, marinējot vistu un pat frī kartupeļiem, tādējādi padarot šo garšvielu maisījumu par universālu palīgu garšvielu plauktiņā.